Bli en toppsäljare!

Jag tycker det är fantastiskt inspirerande att arbeta med positiva människor som har höga mål. För min del så väcktes intresset för försäljning redan när jag var 10 år. Jag kommer så väl ihåg hur jag tog försäljningar av jultidningar för skolan på fullaste allvar. Jag knackade dörr och sålde absolut mest av alla. Tävlingsinriktad redan då 😘

Idag 20 år senare efter att ha arbetat med komplex försäljning i många år kan jag konstatera att det inte finns något annat jobb som är så roligt som försäljning. Du utmanas varje dag att prestera på topp och har möjlighet att påverka folk att fatta bra beslut. Att kunna sälj öppna många dörrar som ingen annan utbildning kommer ge dig. Allt i vårt liv handlar om sälj oavsett om du tror det eller ej. Jag får ofta höra att jag alltid får min vilja igenom och det får jag. Genom att lära dig försäljning så är den där sportbilen eller topp våningen i city inte en omöjlighet och bäst av allt det kan gå väldigt snabbt!

Idag utbildar jag studenterna på Arndt's Sales Academy i att bygga digitalt varumärke. Utbildningen är Sveriges bästa säljutbildning! Fokus är att skapa ett framgångsrikt beteende som du har nytta av oavsett inom vilken bransch du vill jobba i framöver i din karriär.

De lär dig att sätta mål och bli en toppsäljare!Tidigare studenter på skolan arbetar idag ett steg närmare sitt drömjobb. De har lärt sig att arbeta fokuserat och är mycket attraktiva på arbetsmarknaden. Med ett diplom från Sveriges bästa säljskola öppnas många dörrar.


Utbildningen är heltid i 3 månader och den är helt kostnadsfri!

Nästa start är i April!


Vill du investera i dig själv och din karriär skicka ett DM till mig så hjälper jag dig att komma i kontakt med Sveriges bästa säljskola 🚀

Jag lovar detta är det bästa beslut du kommer ta! ⭐️

emmeli@socialbraid.com


Gillar

Kommentarer