Måndag & jobbvecka!

Hej fina ni!

Andra jobbveckan har precis startat och herregud så peppad jag är på att jobba. Just nu har jag många bollar i luften med nya kontakter som knyts, utbildningar som förbereds samt ideellt arbete för klädbytardagen som jag och min bästa vän Emelie anordnar.

Igår hade jag en mycket rolig plåtning och planering inför de kommande veckorna. Ni kommer få följa trendspaning, hållbart mode, modeveckor och andra spännande projekt som jag har framför mig. Jag känner mig mycket optimistisk just nu och väldigt lyckligt lottad över att jag får göra precis det som jag älskar nämligen arbeta med mode och hållbarhet får vår natur.Idag vid lunch hann jag med en snabbrunda på stan för att spana in lite vårnyheter. Såg en hel del enaxlat, roliga mönster-mixar och blev väldigt frestad att bryta mitt köpstop inne på Rodebjers butik men jag kämpar 💪🏻 Mitt mål med köpstopp i 66 dagar är att få längta lite extra och planera mina köp. Jag vill bygga en garderob med mestadels återvunna plagg och tänka klimatsmart när det kommer till min garderob.Nu ska jag avrunda för dagen och ta cykeln hem till Gärdet. Verkligen älskar att bo och jobba i samma stadsdel. Den korta cykelturen från Östermalm är den perfekta pausen för mig att samla mina tankar. Har kommit på mig själv de senaste dagarna med att jag typ är den enda som cyklar och ler- så typiskt mig!
Häng med på mina instagram stories för att hållas uppdaterad med guldkorn och sylingar av de plagg som lämnas in till klädbytardagen! Det kommer finnas massvis med godbitar. Detta event vill ni absolut komma på om ni bor i Stockholm.

www.instagram.com/emmeli.harila


Trevlig kväll!!!

💛❤️💛


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229