Mima Clinics öppnat i Marbella

Hej fina!

Jag har en stor nyhet!!!!! Michaela och Madeleine öppnar Mima Clinics i Marbella. I lördags hade jag turen att träffa dem. De behandlade min huvudvärk med botox och jag kan redan idag känna att det känns bättre. Vet att många av er har skrivit till mig och frågat om olika skönhetsbehandlingar så idag tänkte jag lyfta fram botox då många faktiskt inte vet allt det kan användas till. 😊
.
Vad är Botox?

Botulinumtoxin typ A är ett läkemedel som har använts för att behandla muskelspasmer, migrän, tandslipning och trånga käftar. Av estetiska skäl används samma ämne för att behandla rynkor i pannan, kråka fötter, den "arga rynken" mellan ögonbrynen och kan också användas för en "läppflip".

Ämnet bromsar musklernas förmåga att röra sig vilket gör att rynkorna slätar ut och ser mindre synliga ut eller musklerna mindre spända eller till och med avslappnade vilket leder till huvudvärk, migrän och sådant eftersom de spända musklerna inte utlöser smärtan att starta.

Botox är det mest vanliga estetiska injektionsförfarandet världen över och riskerna med Botox är mycket mindre komplicerade än för fyllmedel. Gå alltid till en certifierad klinik med dogs referenser. Jag har gått hos Mima Clinics i 2 år snart och de har verkligen ett öga för naturlig skönhet och är väldigt proffsiga.

Hur fungerar det?

Du bokar din tid hos en certifierad estetisk sjuksköterska eller läkare för samråd. Mima Clinics behandlingar är så pass efterfrågade att de finns i bla. Marbella, Stockholm, Östersund, Oslo. När du får dina injektioner kan det svida lite men smärta är hanterbar enligt min mening. Resultatet är inte synligt direkt - det startar in inom 10-14 dagar efter behandlingen. Om 14 dagar lägger jag ut före/efter bild så ni kan se resultatet.

Frågor?
Besök Instagram @mimaclinics

  • 200 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229