Min söndag

Hej fina ni!

Här kommer min söndag! Jag vaknade tidigt redan vid kl 07:00 var jag uppe och i full gång. Jag ordnade med en god frukost för oss och fixade en del hemma. Min händiga pappa kom förbi och hjälpte mig med montering av ett skåp och vi hade riktigt roligt.

Just nu letar jag snygga garderobslösningar till vår nya bostad. Kom gärna med tips om ni har sett något snyggt. Är även sugen på ett nytt matbord för 6 personer så vi kan hålla trevliga middagar hemma.
Vid lunch mötte jag Emelie och vi packade ihop alla galgar...... hela 3000 st som används vid klädbytardagen och körde dessa till Västerås.Under bilresan passade jag på att lyssna klart på en ljudbok och planera för kommande vecka. Hemma blev vårt gästrum mitt kontor och jag mös ner mig under täcket med en god kopp te och dator.
Kvällen avrundades med en hemmagjord ansiktsmask och spa med tända ljus och lugn musik. Ansiktsmasken är mycket enkel att göra och väldigt bra. Du pressar en citron och blandar med bakpulver. Gnugga in med en ren tandborste och låt verka i 10 min! Super bra det tar bort porer och renar huden.


Ha en jätte trevlig kväll!

Kram

Gillar

Kommentarer