Motivation

Hej alla affärsdrivna!

Att veta vart man ska är minst lika viktigt som att äta frukost och hålla sig form!

Igår var jag på ett inspirerande event, Closers Only som arrangerades av Mikael Arndt. Jag älskar försäljning och tycker det är superviktigt att man investera i sig själv när det kommer till utveckling och utbildning. Det finns alltid något man kan förbättra och finslipa på.

Det var väldigt roligt att träffa Anna Lindberg som bland annat har tävlat simhopp i OS. Hon pratade mycket om att vara bäst när det gäller. Att se hennes träningsschema inför OS var en väldigt häftig upplevelse. Hon skulle genomföra ca 1000 st hopp per vecka plus fysträning för att nå sitt mål, att ta medalj i OS.

Otroligt roligt att inspireras av duktiga säljare. För mig har det hjälpt mycket att arbeta med tydliga mål. Jag skriver ner mina mål varje morgon och jag vet att jag en vacker dag kommer nå dit jag vill. Med mål är det enklare att finna sitt varför, varför man jobbar sena kvällar, varför man tar jobbsamtal på helgen, varför man tränar varför, varför, varför <3

Kan konstatera att gårdagens event bjöd på en riktig framgångscocktail med allt från Alexander Parleros till David Thomas som har världsrekord i Guinness memory record breaker.


Här ser ni lite bilder från dagen


Stor kram =)


Gillar

Kommentarer