Oj så mycket som händer nu!

Hej babes!

Denna vecka har jag har träffat många intressanta människor och är väldigt stolt över att jag klarat av ett av mina mål nämligen att föreläsa inom det jag älskar, Sociala medier! Roligt att inspirera och dela med mig av mina bästa tips och hjälpa andra att växa. Jag känner mig just nu i en position i livet att jag vill ge tillbaka. Jag vill ge kunskap och jag vill vara med och bidra till en bättre värld med det lilla jag kan göra.


Med miljö som ett brinnande intresse finner jag det väldigt positivt att jag via mina val kommer närmare människor med likvärdiga tankar och idéer. Jag tror att vi genom medvetna val kan bidra till en bättre värld.

Jag har funderat väldigt mycket under dagen...... i morse när jag var på väg till jobbet öppnade jag min telefon och jag möttes av en hemsk syn! Ni har säkert sett denna populära 10 years changs som cirkulerar? Denna bild föreställde en isbjörn som som var helt utsvulten vs en frisk och fluffig isbjörn från 2008. Jag blev verkligen så ledsen och fick en bekräftelse över att det mina tankar kring hållbarhet och minskat koldioxid utsläpp är helt rätt. 🌏Vid lunch mötte jag upp min kollega och vi gjorde klart det sista inför den stora klädbytardagen 2 februari. Ser verkligen fram emot detta event!

Jag älskar verkligen kläder och gillar att variera min stil. Jag har en väldigt bra basgarderob och har under åren byggt upp en grund som består mestadels vintage och secondhand. De nya plagg och accessoarer jag investerar i är alltid något jag vill ha till 100% och jag tar väl hand om mina plagg som jag köpt Detta är grunden för mig i en bra och hållbar garderob.Nu ska jag checka ut från jobbet efter en lång och mycket produktiv vecka. Ikväll ska jag och killen njuta av en lugn dag tillsammans och bara varva ned. Köpte dessa för att fira att det är helg 🌸

Trevlig helg babes!


Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
Åhh vad kul, du är grym❤️
nouw.com/juliablomgren
EmmeliHarila
EmmeliHarila,
Tack så mycket!! 🥰❤️
nouw.com/emmeliharila
IP: 82.99.3.229