Positiv energi ⚡️


Hej!

Har haft några fantastiska dagar i Spanien. Hoppas även nj har njutit av en fin helg. Jag har haft några fantastiska dagar i solen. Jag hade även turen träffa stjärnorna på Arndts Sales Accademy. Försäljning är min stora passion och jag trivs att umgås med likasinnade. Det känns som att man pratar samma språk och andas samma positiva energi. Med mina många år inom idrott är detta något jag uppskattar allra mest. Nämligen när stjärnor samarbetet, lyfter varandra och skapar magi.

Veckans planer är många och iom jag reser till Paris om några dagar så kommer mycket fokus ligga på jobb. Jag har en vecka med många nya möten och set fram emot att hålla er uppdaterade.

I skrivande stund sitter jag på planet hem till Stockholm. Längtat tills jag kommer hem och får hoppa i duschen och krypa ned i en nybäddad säng!

Ha en fin söndag ❤️


Fastnade vid detta ordspråk då jag tycker att det säger otroligt mycket. Du blir som du umgås så välj dina närmsta noggrant.
❤️

Gillar

Kommentarer

Frida G Svensson,
det låter härligt! och det här med vännerna är verkligen så himla sant. och jag brukar också säga "visa mig din bokhylla och jag ska säga vem du är! =)
www.fridagsvensson.se