Sluta släpa fötterna efter dig och styr upp ditt liv nu- så här gör du!!!


Jag tror att man blir det man tänker mina mål är min inre kompass som hjälper mig att arbeta på rätt sätt och utvecklas. Ända sedan jag var liten har jag haft som mål att vara framgångsrik. Jag har en orubblig tro att jag kommer lyckas och jag har aldrig tvekat på det. När man börjar tro det hända magiska saker. I somras gjorde jag en vision bord och jag kan stolt säga att jag har åstadkommit det som var på min lista.

Sedan förra året skriver ned mina mål varje dag. Till en början blev jag förvånad när saker på min lista började slå in. Det var nästan lite läskigt men det fungerar verkligen. Varje dag kommer jag ett steg närmare mina mål. Jag är väldigt fokuserad och min inre drivkraft är mycket stark. Har du något du brinner för? Vad är ditt stora mål i livet? Eller vet du inte?

Idag arbetar jag med mina mål för det nya året och tänkte det hade varit roligt att dela med mig om hur jag sätter mina mål. Då det är ett helt år som utstakas har tillägnat hela dagen till detta. Att sätta mål är det absolut viktigaste du kan göra så att tillägna en heldag eller två är nog det bästa jag kan råda dig som vill lära dig hur du sätter mål.


Att sätta mål

1. Skriv ned 100 önskningar det kan vara hur små och stora mål som helst. Våga dröm fritt! Vad vill du åstadkomma? Vad jobbar du med? Vart bor du? Är du vältränad? Har du en pool på taket? Dröm verkligen helt fritt och strunta in den inre rösten som kommer säga neeej det där kan du aldrig uppnå! Viktigt att du mår bra när du sätter dina mål. Var i en lugn miljö som ger dig positiv energi.

2. Från din stora drömlista skall vi nu dela in dina mål i A-mål, B-mål & C-mål. A-målen är dina 10 viktigaste mål i livet, B-målen är viktiga men inte lika viktiga för dig och C-målen är mest bara roligt om det händer. För att dina A-mål ska bli mätbara och specifika ska du skriva en a4 för varje mål där du besvarar varför detta är ett av dina viktigaste mål i livet. Skynda inte här! Om du känner att du valt fel går det att byta. Var noggrann och slarva inte. Sedan skall du skriva en till a4 om hur du skall uppnå detta mål.

3. Gör en vison board. Med tydliga bilder som du ser varje dag hjälper du ditt undermedvetna att arbeta mot dina 10 viktigaste mål i livet. Bygg en vison board jag föredrar att pyssla men denna kan självklart även vara digital.

4. Skriv ned dina A-mål varje dag till de slår in.

5. Repeat


Här är lite inspo från min vison board 2019


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229