Smått och gott från min helg


Har haft en underbar helg och jag är glad att snön äntligen har kommit till Stockholm 😉 I fredags var jag och en av mina närmsta tjejkompisar på en fantastiskt härlig middag på en restaurang som heter Kåken! Det är en dold restaurang med Michelinstjärna. Den ligger väl undangömd från Hornsgatan och är väldigt liten. De bjöd på många små rätter och vi hade en riktigt trevlig kväll. Finns det något bättre än rödvin och massor av tjejsnack??

På lördagen hade jag en photoshoot i vinterkylan. Verkligen gillar denna outfit. Den är både bekväm och supersnygg. Byxorna är från Carin Wester och tröjan kommer från Samsø. Väska är en vintage LV Noé som jag verkligen älskar och halsbandet kommer från Wos.

Besökte även Hunkydorys utförsäljning på Östermalm. Söndagen var jag och min älskling med varandra hela dagen. Vi började med en brunch på Mohalo på Odengatan och sedan åkte vi till Länna Sport! Så kul jag har äntligen ett par egna skidor 😀 vi har två skidresor inplanerade och mitt mål denna vinter är att jag ska bli riktigt duktig så se upp i backen.

Hoppas ni alla får en fantastisk fin start på veckan. ❤️


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229