Sommarsnygga jeans 💖

Innehåller affiliate-länkar

Hej finisar!

Sååå skönt att det äntligen är fredag och helg :) Idag blir det bara att slappa och ta det lugnt. Jag tänkte att jag ska dela med mig av mina bästa tips för att hitta snygga och prisvärda jeans!

På bildern har jag ett par Levis 501 dessa budade jag hem från Tradera för endast 100 kr. Jag gillar att hitta skatter och ibland sy om dem för att de ska få bästa passform efter min kropp.Mina tips

1. När du ska köpa ett på äkta Levis 501 så rekommenderar jag dig varmt att köpa en storlek större än vad du vanligtvis har. På detta sätt för du ett snyggt fall för benen och när man sedan syr om dem antingen själv eller med hjälp av skräddare kan man enkelt formar modellen och ta in dem i midjan så man får en riktigt snygg booty ;)

2. Om du bor i Stockholm så finns en uppsjö av riktigt bra secondhand butiker. Några av de butiker jag brukar kika in i är Rödakorset på Hantverkargatan som är inriktade mot just märkeskläder och Camillas kläder på Fleminggatan. Båda är absolut värda ett besök. Om du är ute efter bra fynd på nätet finns även sellpy & Used by.

3. Tillhör du däremot dem som inte orkar lägga ner tid på att leta skatter och fynda så har Levis tagit fram en ny modell som ska likan modell 501. Nämligen 501 vintage. Dom är också ursnygga men jag personligen gillar originalet bättre. :) Men dessa är ett riktigt bra andra alternativ.


Nya Levis Vintage 501 hittar du här!
Hoppas ni tycker att tipsen varit bra och att ni hittar era bästa sommar jeans. Nu tar jag helg!


PUSS & KRAM <3

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Så fina bilder, och supersnygga jeans!
nouw.com/fanip
EmmeliHarila
EmmeliHarila,
Tack fina 😊
nouw.com/emmeliharila
Sellpy ,
Riktigt snygga jeans! 😊
www.sellpy.se
IP: 82.99.3.229