Startar veckan på bästa sätt 👑

Hej!

Landade väldigt sent igår men är otroligt peppad på måndag och ny vecka! Ser verkligen fram emot kvällens show med Beyonce och Jay Z. Jag börjar dagen med att skriva ner mina mål så jag håller fokus. Detta är superbra och rekommenderas varmt. 😘

Min vecka

Måndag:
Packa upp från resan
Visning
Beyoncé & Jay Z

Tisdag:
Morgonträning
Visning
Manikyr & pedikyr

Onsdag:
Yoga
Förlovningsfest

Torsdag:
Morgonträning
Fotografering

Fredag:
Tjejkväll
💃🏼

Här är en av mina favorit outfits. Sköna kostymbyxor och en puderrosa blus. Denna antika LV väska är en vinnare. För er som älskar väskor och fina kläder lika mycket som jag så vill jag tipsa om att flera butiker har börjat med uthyrning av kläder. I stockholm har butiker som ex Filippa K tagit fram ett bra eco alternativ där man kan hyra en klänning för en kväll istället för att köpa den 😀 Jag fick själv reda på det här för några veckor och blev väldigt positivt överraskad. Jag tycker det är roligt att fler butiker börjar tänka på miljön. Detta är ett superbra alternativ för alla festligheter sommaren har att erbjuda.

Det finns även en uppsjö av bra secondhandbutiker. Om du letar skatter så rekommenderar jag varmt Stadsmissionen på Hantverkargatan och The Vintage Boutique på Karlavägen 36. De är inriktade på märkeskläder och med lite tålamod kan du göra superfynd!

Hoppas du får en bra start på veckan!

⚡️⚡️⚡️

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Vad kul att läsa 😊
www.nouw.com/viktorhognas
IP: 82.99.3.229