Ta bort dina energitjuvar NU 💛

Jag tror verkligen att man måste vara lycklig själv för att kunna sprida glädje till andra. 🧡 När du mår bra i ditt inre och lever efter det motto du själv står för lever du till max. Våga öppna din värld och se hur stor den kan bli.

Ta tag i saker du inte trivs med, våga satsa och ta nya steg som utmanar dig. Lev ditt liv som du vill ha det! Våga vara glad och lycklig för andras framgång, ta bort onödiga energitjuvar gör det du kan för att vi ska få en bättre värld. Detta är några av de saker jag står för och lever efter.

Gör du likadant? Är du missnöjd med något? Kan du känna ren lycka för andras framgång utan att avundas? Gör du något för att världen ska bli bättre? Då är du på rätt väg och ja visst är det en härlig känsla! 😄🌈

9 enkla tips som fungerar för mig! 🧡

1 Skriv ner dina mål varje morgon. Vilka små förändringar kan du göra just idag? Här får du drömma fritt helt utan hinder.

2 Ät nyttigt. Känner du dig fräsch från insidan så får du mer energi. Jag försöker välja så många vegetariska alternativ som möjligt. 🌱

3 Gör något som får dig att le, le ofta finn det i vardagen som gör dig lycklig! 😀

4. Vad är det som skapar din stress i vardagen och vad kan du minimera?

5 Skicka ett fint meddelande till någon du bryr dig om.

6 Tänk på dem 5 viktigaste människorna i ditt liv och hur mycket energi dem ger dig.

7 Ut och rör på dig! Oavsett om du kör ett yogapass eller en pw så är det viktigt att du rör dig det frigör positiv energi.

8 Vem ger dig mest energi? / Vem tar mest energi. Fokusera på vad som ger dig mest för att leva ditt yttersta och finna lycka och ta bort dina energitjuvar.

9 Våga vara dig själv du är unik! Shine bright ☀️

Ha en superfin dag
🧡💛🧡

Gillar

Kommentarer